Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 23 oktober 2011

Efter en lång och minnesrik dag..........

Nu har jag sparkat av mig lackskorna och krupit in i min leopardmönstrade hemmaklänning! Detta var en lång och mycket innehållsrik dag må jag då säga.
Sorg och glädje vandrar hand i hand kan man väl säga, och denna dag har faktiskt gått i den stora glädjens tecken, trots saknad och tårar.

Så många vänner och släktingar har jag då icke mött på flera år. Det blev många kära återseenden och glada skratt mellan de små sandwicharna och den söta Sherryn. Farbror Fredrik och Farbrok Alrik skämde ut sig som de alltid brukar göra, och var lätt berusade redan då de två kom i taxi. Allan och Ruth var pigga och han for omkring som ett yrväder för att hinna prata och lyssna. Kosken lennartsen var den förättare som var inbjuden, och Silvan och Calle kom i högtidsdräkt. Men att Roger Moore kom utan hustrun tyckte alla var en sensation så stor som någon. Ingen ville fråga varför, och själv log han bara så där vänligt som han alltid gör! Vad gjorde då Farbror Alrik och Fredrik frågar ni förstås?

Jo, de sjöng tvåstämmigt i samlingslokalen då Kosken skulle säga några väl valda ord. Då tog Fredrik blombuketten ur vasen framför sig och så sjöng de båda bröderna för full hals: "Här var det livat, här var det glatt, här har vi blommor till morsans hatt". Sedan hurrade de för Brudparet!!!!!! Men då sa jag till C-J och Julius Jr. att de fick se till att de båda Farbröderna forslades bort snarast!Och Alrik vinkade så glatt då de for iväg strax därpå i samma taxibil !!!

Ja ni mina vänner, vilken minnesrik dag!  Visst är det väl ändå märkligt att man känner sig väl aldrig så levande som då närheten till himmelriket är så märkbart nära?

Imorgon är en ny dag då jag ska ta tag i min fest inför kommande helg. Det känns som ett sant "nöje" att få möta den omtalade FIONA!!!! Gipskatten står där och bara stirrar på mig..................

1 kommentar:

  1. Men kära Honorine! Vilka är nu dessa så ohyfsade personager?? Äro de verkliga farbröder, eller vill de enkom kalla sig så, då de så väldigt gärna vill dväljas kring en tvättäkta Grevinna??? Att så fritt och ohämmat stå där framme vid koret, för att hylla brudparet, samt se till att "morsans" hatt är rikt dekorerad, då det egentligen handlar om att jorda en avliden. Dessutom att icke kunna urskilja både Silvan och Calle i bänkraderna, trots att de bar högtidsdräkt. Sådana är då väldigt synliga. Detta är ju en tvättäkta skamfläck, må jag då säga. Hur pass länge hade denne Kosken Lennartsson låta dessa odågor få hålla på, kan man ju stilla fråga sig. En sådan oherrans tur att dina båda gossar är så rättrådiga, då mor säger ifrån.

    Och sedan till råge på allt, denne så virrige Allan Ollonberg liksom den berömda grädden på moset.

    Skall du nu behöva betrakta den så sköna buketten med blomster såsom skändad?

    Kanske det ändå fanns något uppbyggligt i detta, då själve Mr Moore anlände. Och detta UTAN hustru!! Vadan detta??? Haver du nu gjort intåg i hans så Engelska hjärta, eller det kanske passar sig bättre att säga heart? Jag får väl be en stilla bön om att han ICKE behövde bemötas av denna så oäkta katt som nu huserar i era gemak. Ty jag har förstått att detta djur har en fäbless att vilja stirra dig i vitögat, när helst detta behagar honom.

    Jag kan så innerligt väl förstå att du nu är mycket preparerad inför det oundvikliga mötet med Fiona. Du har som tur är, ytterligare ett par dagar till ditt förfogande, då det gäller att smida ränker. Jag skall använda mig av min berömda tankeöverföring,
    hälsar dig
    Rubie

    SvaraRadera