Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 19 oktober 2011

Vår egen familjeadvokat Ström Henningsckör .................

Ström Henningsckör är borta, vår egen advokat i familjen i mer än femtio år. Vi har vetat att han varit dålig, men sorgen är ändå stor efter den mycket duktige och specielle advokat. Han bar alltid sin portfölj med akterna i, och stod upp för sina klienter i vartenda mål, små såväl som större.

Men det är inte det enda som hänt i familjen! 

Min son Julius Jr. har träffat en kvinna............................................................
och har bett om att få eklatera sin förlovning snarast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill inte tala mer om det just nu, jag klarar inte detta, utan tar en en Dry martini, och går till sängs!
Comtesse Fiona von Thyssen - Saxen är hennes namn, min sons utvalda!!!!!!!!!!!!!!!!!1
En uppriven HS

3 kommentarer:

  1. Men just HÄR kära Honorine, känner jag att njursvikten slår till. Hur i hela fridens namn skall man tolka detta????? Är det en fördel för klanen Stiernspetz, eller ve och fasa. Kan det månne vara ett fiasko??? Nu har du verkligen satt en hel myrstack i min huvudknopp.

    Är detta en romans som pågått länge i det fördålda?? Och där har du gått omkring och trott att en av dina kycklingar enbart arbetar i sitt anletes svett, för att på detta sätt uppnå en fasansfull stressfaktor. Så du skall således snart få kalla dig svärmor till denna skira dam. Vi får väl be till allt heligt att detta kommer att bli en utsökt mesalians.

    Hur tror du att hon kommer att se på dina rara tjänstehjon, kan man fråga? Kommer det att rynkas ordentligt på den ädla näsan, då den så Finske Toivo i sin naivitet, serverar hans egenhändigt tillverkade "pääärkaakor". Eller kommer det att fnysas då hon står framför den Småländske Arnes installationer utanför hans så trevna pörte. Och framför allt. HUR nervös kommer icke den så fenomenalt lilla utsökta Elsa att vara???

    Jag undrar i mitt stilla sinne, om icke detta är ett strå vassare än denne så förhatlige Frank Ädelkvist`s skrivelser. Honom kan du ju i alla fall hålla på avstånd, till dess att han tröttnar. Dessutom tycker jag mig ha noterat att han nu är en intern på något fängelse. DÄR kan han väl i alla fall icke hålla på att stalka hela tiden. Det är ju en helt annan sak med denna Fiona von Thysse-Saxen.

    Det är icke för icke man säger, små barn små bekymmer. Stora barn, stora dito.

    Kommer detta herrskap att bosätta sig på Hornberga Säteri?? Kommer du således att få den äran att ständig vara tillsamman med henne, då Julius JR är på resande fot? I sådana här lägen är jag evigt tacksam att jag är barnlös. Det kan nu låta en aning rått, men ett dylikt meddelande får mig att tänka så.

    Nu då jag känner mig så pass upprörd å dina vägnar, har jag trots allt en evinnerlig tur, då jag för tillfället fått en specialistbehandling av Svea Rikes främsta hudterapeut. Jag har låtit mig behandlas med en ytterst effektiv hudcrème som Vicki Lamotta lanserade redan för årtionden sedan. Men som av okänd anledning fallit i glömska på den Svenska marknaden. Hur som helst med detta. Jag är nu ordentligt insmörjd på alla synliga kroppsdelar. Detta skall få till följd att jag skall föryngras med icke mindre än 10 år. Jag upprepar 10 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Således sitter jag nu här och inväntar förvandlingen. Det har ännu så länge endast gått 3 timmar sedan insmörjningen. Så jag ser stort fram mot nästa 7 timmar. Om man gör denna kur allt för ofta, misstänker jag att man kan komma ända ned till tidig barndom, men så pass långt hade jag nu icke tänkt gå.

    Bästa Honorine. Tag inom det snaraste kontakt med din privata psykolog, för att på så sätt lättare kunna ta dig igenom denna katastrof,
    hälsar dig en ytterst medkännade,
    Rubin Algotte Formidable Gondoljäre von Oben.

    PS
    Den så rara Svala lyser fortfarande med sin frånvaro.
    DS

    SvaraRadera
  2. Tack rarfa du för din omtanke! INTE ska hon sitta här på min gård, den saken är redan mycket klar, och jag instämmer till fullo med dig att denna vidriga människa som förföljer min lille C-J är då intet i jämförelse med att få in en TYSK adelsdam i mitt hus. DET ska HONORINE sätta P för, så sant jag är en av Stiernspetzarnas ädla grevinna. ALDRIG kommer denna kvinna in i min lilla familj.

    SvaraRadera
  3. Kära Honorine. Kommer det att bli möjligt för dig att lägga in ditt VETO?????? Har du något du kan hota den så rare Julius JR med, så som att göra sagde man arvlös?????? Kan det verkligen vara gossens allvar att göra bruk i saken???? Tror du att det kommer att bli nödvändigt att tillkalla hans far i denna så ytterst prekära sak??? HÄR står du inför problem som vi innerligt får hoppas på att de icke är lösbara. Om han EVENTUELLT trotsar hans ädla moder, kanske han flyr landet för att fortsättningsvis njuta av livet tillsammans med denna så strama tyska Contessa !!!!

    Hur som helst behöver han nu antagligen icke längre befinna sig i Libyen, då Ghadaffi tydligen icke längre finns bland oss. Det kan ju KANSKE bli en tröst mitt i allt elände. Ja, är det icke det ena, så är det de andra, sade hon som blödde näsblod.

    Stå på dig, och visa din starka handlingskraft. Man gör faktiskt icke hur som helst, även om man nu en gång är Greve,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera