Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 19 oktober 2011

Nu är det mycket.......

Sovit några timmar på en Dry martini, men nu snurrar det i mitt arma huvud ordetligt. Utom mig av oro så tänker jag lämna Frankrike och familjens Grimaldis gästfrihet för denna gång.
En stalker som förudmjukar min familj och en kär familjemedlem som gått ur tiden.
Det är intet mot att få höra denna horribla historia av Julius Jr. igår.
Till sin eget kött och blod säger han så frankt att han äntligen funnit den stora kärleken!!!!
Men jag då? Räknas inte jag? Mamsen som fött och klätt och stöttat och försörjt denna unge man sedan konceptionsögonblicket kan jag nästan säga.
Och vad  gör han mot sin lilla mor.?
Jag kan inte tro detta!
Låt mig vakna upp ur min nightmare please!
Samtidgt har jag mitt konstnärliga yrke som ställer stora krav på mig. Hur mycket ska en människa orka frågar jag?

Fiona????Vilket namn! Neeej, nu måste jag få mitt franskrostade innan huvudet går i bitar!!
- Bonjour Madame! Une café francais et un Brioche merci, mais vite!  Madame..............Madame....men har hon inte kommit ännu????????????  Idag intar jag mitt sätei igen, och jag tänker slåss med näbbar och klor för att behålla det intakt, UTAN några FIONOR springandes där......

1 kommentar:

  1. Ja bästa Honorine. Nu är det hög tid att fara tillbaka till Hornberga Säteri och därmed peka med HELA handen. Det är dags att tydligt visa var skåpet egentligen skall stå. Och i närheten av detta har INGEN Fiona att göra. Jag kan mycket stark medhålla om att detta namn ICKE på något vis är tilltalande. Tänk dig att få ett antal Fioner som avkommor.

    Du VET att vi är många som kan hjälpa till med ordentligt övertänkta argument då det gäller denna så oöverlagda nyck. Du har redan staplat upp ett antal särskilt ömmande sådana, men om icke det skulle räcka till, så kommer ditt hem att invaderas av välvilliga personer som kommer stå likt en icke stormbar mur.

    Översten samt jag, kommer att hämta dig från aerodromen, för att redan på Svensk mark kunna intala dig en ofantlig styrka i detta så avskyvärda ärende.

    Har nu tagit kontakt med Interpool, för att med hjälp av dem, efterforska var den så rara Svalan tagit vägen. Paniken stiger här på Rubinsteinska. Dessutom skall jag ju inom det snaraste fylla jämt, och då KRÄVS det verkligen att hon finns här. Mitt hjärta gråter floder då jag tänker på detta.

    Vi ses i morgon bittida klockan 06:59. Då skall här spottas i samtliga nävar,
    hälsar dig,
    Rubina

    SvaraRadera