Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 30 augusti 2011

Inbjuden på en hemlig Konstvernissage i helgen.....................


Med posten kom idag en inbjudan till en konstvernissage ! Så spännande ! På galleri ROS vid Karlaplan nu på lördag! Så roligt det ska bli, och Julius Jr. är förhoppningsvis hemma och kan eskortera mig.

Några  av de verk som ska presenteras där! Ni ser själva mina vänner, att här talar vi konst med stort K. Så imponerande att någon kan måla med denna färgkomposition, dess former, djupet i varje tavla, blicken hos djur såväl som hos människor!!!!!!

Jag är mållös av beundran inför denna konstnär. det mest spännande med denna inbjudan är att namnet avslöjas inte förrän på vernissagen!!!!!! Visst är det spännande?

Nu måste jag börja tänka framåt , med ansiktbehandling, manikyr, pedikyr, massage, och makeupstylisten på plats på lördagfm. Här har ju jag gått på landet och sunkat ner mig i flera dagar, här ska ske en uppryckning under veckan, då jag vet att pressen och TV4 är där!!!!!!
Oh så pirrigt det känns!!!!!!!!See you! HS

3 kommentarer:

  1. Kära Honorine! Här uppstår genast en fråga. Är det så att du skall tävla med de så utsökta konstverken? Jag tänker då närmast på hur du skall polera upp din fasad till det yttersta. Eller är det du som skall dela ut det eminenta priset till den lyckliga vinnaren?

    Denne MAN som skapat dessa verk, måste vara något av en mästare. Kanske en Rembrant som just är en stigande stjärna på konstens himmel. För visst måste detta vara en man som skapat dessa verk? OM det nu skulle vara en kvinna, tror jag ICKE att de skulle ordna till ett sådant evenemang, samt vilja ha dig där som dragplåster, då jag utgår från att en man vill ha en sådan kvinnlig fägring, då hans namn annonseras ut med hjälp av dig.

    Bortsett från mina enkla teorier, så anser jag att dessa bilder är alldeles usökta. En enorm variation i utbudet av kreativt tänkande. Jag skulle utan tvekan vilja ha dem alla på mina väggar. I synnerhet i den salong som Silvan "renoverat". Där skriker numer väggarna efter något grant att pynta dem med.

    Jag har vid ett par tillfällen snuddat vid tanken på att en enda gång vilja hålla i en pensel, samt sakta föra den över en härligt beige färg, för att sedan varsamt sätta dit en LITEN färgfläck längst upp i vänster hörn på det så stora vita tomma pappret. Den bilden skulle jag sedan döpa till "Skåda livet". Varken mer eller mindre. Jag VET att det låter ödmjukt, men jag är nu en gång sådan.

    Fast nu då jag ser lite närmare på den första bilden, med hjälp av pensnèen, ser jag för bövelen att kvinnan är ju NAKEN!! En SÅDAN vulgär målning klär ICKE mina väggar. Så där hade jag för en gångs skull fel. Det är nu en märklig känsla märker jag nu.

    Jag skall hålla noga uppsikt på televisionsapparaten, för att se det så populära programmet "Aktuellt" i morgon. Då kommer de troligen att ha som första inslag vem som är den okända konstnären. Av den anledningen bör jag göra mig en tidig afton, för att krypa ned i paulunen samt där emotse vad John Blund har att erbjuda. Detta med anledning av att vara pigg och nyter, då dessa nyheter sändes i morgom afton.
    Pirriga hälsningar,
    Rubina v Oben

    SvaraRadera
  2. Men om du är intresserad av tavlan med den nakna damen, men inte vill se hennes nakenhet så kan du väl kanske be camina eller Svalan att virka något slags Krakanät och hänga över hela tavlan, skulle kunna bki en annorlunda och sevärd historia.

    SvaraRadera
  3. Återigen visar du här dina så otroliga konstnärliga talanger. Ditt tips är helt fantastiskt. Givetvis köper jag även denna nakenakt. Lilla Svala ÄR ju så händig med hennes små flinka fingrar. Hon kan då få en utmärkt chans att träna på att virka flor som sedan skall användas till de hattar hon håller på att lära sig att skapa. Således har vi här ett avtal, som lyder: Jag förbinder mig härmed att köpa alla dessa alster, oavsett vem som nu skapat dem.
    Avtalet intygas härmed:
    Rubina Algotte Formidable Gondoljäre von Oben

    SvaraRadera