Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 16 augusti 2011

Ja, nu vet Ni vem jag närt vid min barm........

här är en annan av Toivos förklädnader som han lägger ut på nätet då han söker efter "Narklangare" Han visade det själv för mig, med viss stolthet....JA SÅ TALAR VI INTE MER OM DETTA , ELLER HUR???????



Nu på morgonen har Toivo fått flytta in i denna lilla undantagsstuga som ligger en bit från Säteriet, Men vill jag poängtera dock på samma tomt. Han har tidigare fått bo nere vid båthuset, men där är han ICKE längre välkommen.
Toivo och jag har diskuterat detta nogsamt så han vet vad som gäller.
I själ och hjärta är han en snäll finngubbe, men denna gång gick det ett steg för långt.
Han låtsades vara mer korkad än vah han är, och såg till att hans kurir i NY kunde lägga "Nark" i min Hermeésväska . När polisen sedan visade kortet på mannen i plastmössa .....på huvudet så såg JAG att det var en förklädd Toivo, och anade hur det låg till.
Men nu är han förpassad till en ensligare stuga där han får söpa och sälja nark hur mycket han vill för mig.
- I frun kretsar narkar de massor sa han till sitt försvar igårkväll. jag låtsades inte höra, och är glad att Hermine Hägerflycht inte längre finns ibland oss och kunde fått höra detta......

Nog om detta! Det ser ut att skötts minutiöst mitt kära gamla hem då jag varit borta så jag hade då icke behövt att oroa mig i den frågan.
Idag har jag mycket att göra, och hinner inte berätta mera just nu, men vi hörs av senare. Ha en skön dag var ni än befinner er önskar HS

5 kommentarer:

  1. Här har vi således fått den enkla förklaringen till Toivos en aning maniska "päärlokkande", nu under sommaren. Nu är ju icke jag rätt person att ge mig ut på gissningarnas oceaner då det gäller vilken sorts "naarrkk" det handlar om. Men det bör ha varit någon uppiggande knapermedicin han gått omkring och mumsat på.

    Dessa förklädnader som han behagar vara iförd i, då han vill vara lite mer annonym, är ICKE av det mer tjusigare slaget, om JAG får säga min så diskreta mening. På ren Svenska, skulle jag vilja kalla dem för hiskeliga. Dessa bilder svävar alltså nu runt i cyberrymden, för att aldrig någonsin förintas.


    Har kan man ju åter igen ställa sig frågan vad denne Överste bär för förklädnad, då han är ute i samma ärenden? Detta kommer att ge mig en slags infarkt eller liknande, på min ära. Jag skall genast hitkalla Doktor Alvèedon, så att han får avläsa min ansiktsfärg.

    Så infernaliskt praktiskt att du även hade denna undantagsstuga ledig, då det tydligen så väl behövdes. Och VISST kan jag liksom du, bara tacka för att hans förra husmor slapp vara med om detta så förfärliga förfall.


    Att han sedan hänvisar till att även högadeln brukar dessa medel, är nu en HEEEELT annan sak. DÄR handlar det ICKE om dessa langare. Nej, det går snyggt och städat till, då det flott bjuds runt kring det avätna supèbordet, sedan är det icke mer med det. Jag anser att man ICKE kan jämföra detta på samma dag,
    hälsar en så smått indignerad
    Rubin von Oben

    SvaraRadera
  2. Det känns så skönt att höra att du är på min sida, visst har väl Toivo en katastrofal utstyrsel på sig, och försöka dyvla på mig Mannerheim, är han helt galen?
    Att det sedan kanske dras några linor då och då i de fina salongerna, bland antikviteter och pendyler, det är väl ändå en himmelsvid skillnad, eller hur?

    SvaraRadera
  3. Där är jag helt överens med dig, angående dessa linor. Herre guuuuuuuuuuud, vad TROR egentlgen folk att man har dessa städerskor till? De bara går omkring där bland "snoriga" gäster och på ett chict samt diskret sätt borstar av det "damm" som kan restera, medelst hennes strutsdammvippa. Så fort det kommer till högadeln, skall det alltid spekuleras i saker de ICKE har med att göra. Att ens tala om detta i ordalag som antyder att det skulle vara samma sak som att sitta solo i ett pörte, för att ta sig en sil, är rent ut sagt skrämmande.

    Exakt varför ansåg Toivo att du hade bruk för denne Mannerheims bravader? Finns däri ett dolt budskap som han vill att du skall räkna ut? är det icke i så fall en gnutta enklare att själv påtala detta? Se till att denna bok snarats hamnar på nästa höstlövsbål,
    rekommenderar dig
    Rubina Algotte

    SvaraRadera
  4. Jaha kära Algotte, du tänker så?????? Nu blir jag nyfiken och innan den går till bålet måste jag snabbt bläddra igenom den, och se vad detta handlar om.Så långt hade jag själv inte kommit i min tanke, men men det kan ligga något i detta........

    SvaraRadera
  5. Hav alla dina sinnen öppna. Där KAN finnas något som du bör veta, men som han icke vill, eller kan få ur sig.
    Lycka till, hälsar dig Rubina

    SvaraRadera