Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 4 augusti 2011

Mot KPH

Godmorgon vänner! Ombord på  546  Boeing 737 med destination KPH. Får se om de lyckats få fram mitt franskrostade kaffe?

1 kommentar:

  1. Honorine! HUR skulle det vara ställt om icke samarbetet mellan de Nordiska länderna ens skulle kunna prestera en så simpel sak som en skvätt franskrostat kaffe???? Naturligtvis har de ombordtagit detta. Ta det nu bara lugnt och koncentrera dig på allt det viktiga som nu står framför dig, i form av inkomster och utgifter. Alldeles säkert kommer du att behöva en personlig bärare då det åter är dags att äntra areoplanet. Alla dessa så grant skimrande kassarna med det rätta logotyperna på, kan göra vem som helst säll av lycka.

    Ävenledes jag har varit ute och rekognoserat i luftens svängrum. Jag fick en pockande känsla av att det nu var hög tid att friska upp mina kunskaper i ornitologi.
    Detta fick till följd att jag på ägandes marker skådat icke mindre än ett par av den så sällsynta fågeln "Svartvit strandraggare". Jag har försökt att klura ut varför den just kommit till våra trakter en tid som nu icke är allt för vanlig. Jag tror att jag funnit svaret. Det är ju för Jösse namn pridetider. Således är det helt korrekt att dessa jåglar nu befinner sig här. Har dessutom iakttagit på mycket långt håll en hel flock av "Brunspräcliga brödrarskaror". Det mest intressanta med dessa är, att de alla sjunger med olika kvitterläten. Tankarna kan i sådana situationer, flyga till de mer huliganliknande varelser som drar omkring på sta´n för att hylla AIK. Si där!! Redan två rariteter på rak arm. Då tiden flydde så förbålt, hann jag tyvärr icke med att skåda efter fler. Men, man skall aldrig vara för girig, som den gamla kakelugnsmakaren sade.

    See you later aligator, med massor av nya "trasor".
    Tjolahopp tjolahej på dej
    Ruban

    SvaraRadera