Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 11 augusti 2011

Lånade piller är aldrig bra...eller...OJOJOJ


Den sköra och tunna Silvan berättade att hon drömt så hemska mardrömmar, om små gröna män som kom från himlen och attackerade henne! Hela lilla människan stod där i dörröppningen till vårt frukostrum och bara skakade.
Inte ville hon ha vare sig kaffe, te eller Stollen med extra mycket russin i. Hon frågade C-J om han hade en cigarett????
Men vad tror hon om min son? Skulle han röka, ? Nej, där sjönk hon en smula i min aktning!

Hon satte sig ner på en stol och öppnade sin Herméväska, och började plocka bland sina juveler. Hon räknade pärlor som besatt, och jag såg frågande på Julius Jr. som är van vid såväl det ena som det andra. Han nickade lite diskret och gick ut ur rummet.

Helt plötsligt skriker den lilla människan rakt ut: - Ge mig mina haricot vertes, genasth , nuh, jag måsthe barrha ha deth nu! Då förstod både jag och C-J att det var dags att göra en insats, och vi talade lugnande till henne att de gröna Haricoten snart skulle komma!
Arma människa, det här måste vara en borderpsykos med inslag av schizoch frenia och lätt somnovalens. ja det är jag nästan säker på, jag har ju läst en del om detta i en tidning.
Nåväl, nu kom Julius jr. i sällskap med några poliser som kommer att hjälpa denna arma och synnerligen
sjuka kvinna hem för , och får vi hoppas hon där får adekvat behandling och så behövs det mängder av kärlek.
Hela hon är helt utsvulten på kärlek, det är inte så konstigt med en make som HAN!

Nu har det hela lugnat ner sig här, Silvan har återvänt i polisbil med eskort hem, C-J har rest in till stan och kontoret där. Julius Jr. ska dricka lite Franskrostat med petit moi innan han far till NewYork på ännu ett uppdrag för Säpo.

Min lilla personalstab har jag icke sett till sedan Toivo och Arne kom förbi mitt i röran och båda undrade försynt om Silvan kanske tagit av BÅDAS pillerburkar????
Hade hon gjort det förklarade Arne, då kunde det bli en riktig snedtändning!!!
- Jovisst frun, sir du jak prova häromkvällen att ta en av mina och en av hanses, och jäklar frun, vilka syner jag såg hela jävla natten. Små kröna kubbar som for i luften....... Skrattande gick de båda "herrarna " ut igen...........Nu har poletten ramlat ner hos Grevinnan på Hornberga Säteri, liiiite sent kanske???? HS

3 kommentarer:

  1. Jädrans Anåda sicken en RUSKIG koncekvens denna fatala pillerblandning av BÅDE Albyl, samt Magnesyl fick. Detta hade jag då ingen AAAAAAAAAAAAAAANING om. (Har redan noterat att lilla skira Svala ALDRIG någonsin får intaga denna kombination, då den leder RAKT ned till fördärvets innanmäten). Kommer du att föra detta på tal vid lämpligt tillfälle, då Silvan vaknar upp ur hennes delirium? Det kanske ändå blir bäst att göra det, annars kanske hon måste gå omkring i ett ständigt ångetstillstånd. Det räcker ju redan så bra som det nu en gång är!!??

    Så nu sítter du således där med en uppsjö av harry kåvert, samt denna helt onödiga Stollen (MED ett oräkneligt antal RUSSIN i). Dessvärre är ju icke kombinationen allt för lyckad då den serveras på en och samma gång. Men det VET den så rara lilla Elsa, utgår jag från.

    Sedan dyker naturligtvis den lilla, men ändå frågan upp. Hur kommer hennes totto hem, samt hur skall krona och juveler bäras av sagda djur? Hade han med en tornister, eller kanske var skattkistan rent utav medföljande?
    Ja, det är nu sådant som jag för tillfället bryder mitt så hårdpermanentade huvud med.

    Så fint att Julle hann med en kopp Java, innan han for iväg på nya hemliga uppdrag
    hälsar dig
    Rubina Algotte

    SvaraRadera
  2. För information vill jag meddela dig kära Ruby att hästtransporten precis har avgått från Säteriet . Polisbilen som förde slöra Silvan hem tog också hand om såväl Hermeéväskan med innehåll samt den ganska tilltygande kronan hennes.
    Jag hoppas att det känns lugnare för dig att veta detta, jag blir annars orolig att ditt hårdpermanentade hår kan rakna av detta fuderande kring detta. Må så gott och hälsa din lilla stab! PS Det finns såväl Stollen som haricot vertes om de är hungriga DS.

    SvaraRadera
  3. Du ÄR väl då för RAAAAAAAAAR, Honorine. Du skall veta att Översten är som tokig i dessa harry kåvär, som han anser att de heter. Nåja. VEM ids att hela tiden rätta till något som ändå bara blir till ordbajs i slutet.

    Så härligt att få veta att allt nu är på plats hemma hos Silvan, eller var hon NU befinner sig. Jag har faktiskt varit lite väl orolig över mitt så permanentade hår.

    Här på Rubinsteinska skulle det passa alldeles utmärkt med en så oanad Stolle, då vi faktiskt har något att fira!!

    Uppskattande hälsningar
    Ruby

    SvaraRadera