Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 14 juli 2011

Allt är OK i Silvans lilla Orangeri

Puuh! Sitter i bilen på väg hem igen! Det såg ju så fint ut i Silvans lilla Orangeri, jag tog några bilder , ifall det skulle bli något gnäll, så vet ni också att idag var blommorna såååå fina.
Ja, det gäller ju att hålla sog väl med alla som man kan dra nytta av eller hur???????
Inte för att jag tycker de är mina bästa vänner, men det är alltid så trevlig att vara inbjuden till slottet och där kan jag träffa andra viktiga personer för mig och min familj.

Självfallet försår ni mina friends att jag skojar. Inte låtsas vi väl att vi bryr oss, och sedan bara vill vara med då det är goda dagar????Nej , nej och åter nej!
Silvan och Calle är några av mina äldsta och närmsta vännerna jag har. Det gäller bara att sköta om vänskapen. Annars kan det gå som för Calle! Minns ni att han forlorade tre av sina närmsta vänner nyligen, pga av , neej, vad inte det någonting med kaffe och flickor det?

Jaja jag kanske blandar samman alltihopa, men nu är blommorna vattnade, och bilen styrs vidare hem till mitt eget lilla Chambre´.

Tills vidare önskar HS er allt gott idag!

3 kommentarer:

  1. Så underbart att låta vattendropparna sakta falla ned mot blomstrens så torra rötter, tillsammans med Johann Helmich Romans´s Drottningholmsmusik. Det var ett bar val, då de törstiga växterna i Sivans Orengeri bara skrek i vild panik, efter dessa så åtråvärda droppar. Naturligtvis är jag den första att intyga att blomstren fortfarande var vid liv och god hälsa, då du avvek från deras bostad.

    Givervis skall man odla så det ryker under bekantas och vänners fötter. HUR skulle det annars bli. Givetvis är det ett evigt givande ocg tagande. Och då andan faller på, kan det lätt bli ett överdrivet tagande. Det gäller ju som bekant att vara om sig och kring sig. Man ÄR ju dock icke mer än människa.

    Jag är nästan viss om att Calle "förlorade" ett par av sina närmsta vänner i ett slags kaffekris. Det var något om att kaffet skulle severas av extraordinarie bruna bönor. Men, DET talas det ICKE om i deras närhet. Alla har vi ju våra lik i garderoberna. (Jag har t ex min Camina, som nu så oförskämt skämmer ut mig).

    Att Calle och Silvan är de som tillhör dina ALLRA äldsta vänner, vet ju hela landet. I alla fall de som RÄKNAS till landet.

    Strax bär det av till Rolls Roysåterhandlaren. De jag har, börjar att tråka ut mig, då jag suttit i dem i säkerligen 30 timmar totalt. Jag är förundrad över mig själv att jag stått ut så pass länge. Nej, nu är det hög tid att byta ut dessa mot nya fräscha. Jag nöjer mig med att ta det lite pö om pö, vilket betyder att jag tar dem två och två. Det blir således 4 byten inalles. Anledningen till detta är, att leveranserna ÄR så till den milda grad L Å N G S A M M A. Sådant kan gå vem som helst på nerverna, men vad kan jag göra för att hasta på dessa så Engelska hantverkare.

    Tjingeling du bästa Grevinna
    Rubie v O

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt stöd ang. blommornas tillstånd om något skulle fallera.

    du har väl inte glömt att dittern deras, Viktualia fyller år idag...

    SvaraRadera
  3. Men SNÄLLA Grevinnan. Självklart minns jag det. Hon har gått här på mina ägor som barn i huset. Hon är redan grattad och klar.
    Tack för påminnelsen. Sådana är aldrig i vägen.
    Kram
    Rubina

    SvaraRadera