Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 16 juli 2011

Troligtvis blir Sverige - Frankrike dubbelspråkiga länder snart

Najje Lundbjörk, vår svenska skolminister var den förste att gratulera C-J till detta charmanta förslag att våra länder ska bli dubbelspråkiga.
En helt genial idé sa han faktiskt till min lille pojke.

Det som förundrade mig mest var att Roger Moore med hustru var där. Tänk att de dyker upp på de mest märkliga ställen? Ja, hans fru är ju svenska så det var väl därför.
Utanför står här på bilden Frankrikes skolminister Madame Marie-Clarie Bechonée och läser igenom de förslag som framfördes av C-J.
Det blev suc´ce, inget annat kan sägas, och vi ska lämna in förslaget till skolministeriet snarast efter semstrarna, och kanske redan efter jullovet så får alla barn läsa franska, och tvärtom. Och allt detta uttänkt av min son.Det känns fantastiskt roligt för en mor ska ni veta.

På Institut Suedois SI Paris ville de att vi alla involverade skulle ta oss upp till Notre Dame för att där ta en gruppbild, så här börjar vi samlas inför fotograferingen som ni ser.

Efter detta så bjuder oss Najje Lundbjörk för skattebetalarnas pengar på en magnifik middag på Ritz!!!!!
Jag vill inte att det ska komma ut, då de kan svida i skinnet på de som intefår vara med här, så säg inte att det kommer från mig!!!

Här kommer våra bilar, ja de mest prominenta gästerna i kortege genom stan för vidare befordan till Hotel Ritz och efterföljande middag. I den vita första bilen åker min Julius Jr. som hoppade in som Säpoansvarig ikväll, och i den andre vita bilen åker jag och Zarkocy med sin gravida hustru, och  i den mörka bilen färdas Roger Moore , hans hustru , C-J och Najje Lundbjörk.
Hur ska denna kväll sluta???? Den som lever får se! Viva la France, et Viva le Suedois!
Vi har nästan skrivit historia idag!

Vilken kväll det kommer att bli! Hälsar HS

1 kommentar:

  1. Tänk vilken lycka att få vara så nära väninna med själva Grevinnan som begåvats med en sådan historisk avkomma. Det mina vänner är det icke många som kan ståta med. Så trevligt att få se hur ni alla samlas inför polyfotograferingen. Bra också att så exakt få veta vilka som sitter i diverse fordon. Dock finnes två ytterst märkliga fenomen som ALLTID har en tendes att grassera i din omedelbara närhet.

    1: SÄPOfolket hålls fullt sysselsatta.
    2: Roger More med vidhängande maka dyker kanske icke ständigt, men trots allt upp.
    Men självklart blir det så, då du oftast befinner dig i händelsernas centrum.

    Denne Najje Lundbjörk. ÄR han så kolossalt trevlig som han ser ut?? Översten har så gott som ALLTID så vedervärdiga kommentarer angående hans en aning oklppta hår. Men då han icke är Grekisk Gud, sitter ju icke styrkan i det samma.

    Så nu har det burit i väg till Ritz. Förplägnaden kommer troligen att bli superb. Kommer ni att serveras den lite mer klassiska entrèrätten rårörda sniglar, eller escargot som de har en benägenhet att kallas där? Om dessa icke placeras framför dig, bör du nog själv se till att beordra fram dem. Zarkocys gravida hustru har säkerligen inget emot detta. Hon kan endast på ett omedelbart sätt få klart för sig, att HÄR sitter minsann en dam med skinn på näsan. (Vilket vi för övrigt får hoppas på att du alltid har).

    Ge nu Carl-Jan en ordentlig klapp på axeln från HELA Svenska folket. DET har han då sannerligen gjort sig förtjänt av. Jag kan riktigt höra hur tryckpressarna smäller igång, för att skriva H I S T O R I A!!

    Lufta turbanen väl då du kommer till hotellrummet råder dig
    Rubina von Oben

    SvaraRadera