Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 29 juli 2011

Lampetter till stallet inköpta på NK i Göteborg

Jag stannade till i Göteborg idag på väg hem, och slank snabbt in på NK och beställde lampetter ut till stallet. det sitter lysrör där, ja ni hörde rätt, och jag tänker på hästarnas välmående också. Lysrör kan väl göra den mest inbitne optimist till en misantrop eller hur? jag tror iallfall att mina sötnosar blir glada.
Julle är fortfarande arg på mamsen, men så läng de vuxna ännu inte är självförsörjande i de stora affärerna , ja då gäller mina ord!
Nu är jag snart hemma!!!!!!
Jag kan bara visa er vilken bil han susar omkring i. tror ni att han som Säpochef kan betala den kontant? Nej, det kunde han inte, men jag sköt till resterande, och det var inte lite kan jag säga. De är bortskämda mina söner, det har jag förstått ! Inga andra män har sådana förmåner som de har, de flesta får klara sig på egen hand. Ja, det gör ju båda två,högavlönade som de är, men det handlar om mycket dyrbara vanor hos oss, och där kan de skatta sig lyckliga att de har lilla moi som mor.
Hemma strax! and I love it! HS

3 kommentarer:

  1. Här har jag genst fått klart för mig att det icke var särskilt lämpligt av mig att gå
    den icketillräckligttjänande Julles ärenden. Det jag tidigare sagt, tar jag härmed tillbaka, då jag ej hade helt klart för mig hur pass illa landet låg till!!

    Nu till något betydligt mer trevligare saker. Jag kan livligt föreställa mig hur Lady Gaga och Tunas Idol kommer att gnägga i högan sky av ren och pur glädje, då dessa så utsökt vackra lampetter kommer att inmonteras, för att ersättas av dessa så gräsliga lysrör. Den sistnämnda armaturen får mig att rysa, då jag kan dra mig till minnes att jag vid ETT tillfälle hade anledning att befinna mig i ett provrum. Att icke fler människor tagit sitt liv efter att ha bevistat detta fullkomligt fasansfulla sken, är mig en gåta. Hästarna kanske har befunnit sig i samma situation, och det utan att vara medvetna om detta!!??
    Som om det icke vore nog med så mjuka behagliga skenet. Nej, de är till och med behäftade med KRONOR. Det är ju givet att drottningarna där ute i stallet skall få en bekräftelse på att de är just detta. Drottningar. Var gång de höjer sina blickar, kan de nicka stolt till varandra. Tänk så galant de kommer att skritta bärande Grevinnan på deras stolta ryggar. Allt kommer att få ett helt annat skimmer, vill jag påstå.

    Beordra nu ned den så nätta Elsa, samt den händige Toivo till köksregionerna. Han skall skära upp ett par stadiga gurkskivor, medan Elsa snabbt och elegant vispar ihop en lagom skön ansiktsmask till dig. Lägg dig sedan bekvämt i din skönaste paulun, för att sedan låta allt detta göra underverk för ditt trötta jag. Efter detta kommer du att ha inhämtat helt nya krafter.
    Slappna av, medan du får varma hälsningar från
    Rubina v O

    SvaraRadera
  2. Så roligt att du också ser skönheten i dessa lampetter, och kan känna så som jag för hästarnas skull, den empatin för mina hästars väl och ve rör mig Ruby till tårar. Tack kära du!

    SvaraRadera
  3. Så fenomenalt vackra ord. Jag känner dock icke till någon annan, som kunde ha uttryckt detta vackrare. Självfallet ömmar jag för de så ädla fyrbenta animalerna. Nu då du så sakteliga börjat inreda i stallen, undrar jag om det kommer att ligga ett par tagelmadrasser på strategiska ställen? DET tror jag nämligen är bara bra för dem. Översten och jag har fört detta på tal, men ej kommit längre än så.
    Tårkindstorkande hälsningar
    Ruban

    SvaraRadera