Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 8 juli 2011

Japp, nu är jag på plats i Almedalen

Ja, det gick ju bra, och plats på Lybska gränd som vanligt, det är som att komma hem, att komma hit ! Skönt att känna så för så många platser i världen. Nåväl, jag står här och poserar utanför huset bland rosor och ringmuren.
För att passa in så klär jag mig lite somrigt och hippiebetonat, så när ni ser mig ikväll eller imorgon på televisionen ser jag ut så här.

Nu kommer Juholt och rycker i mig, låt bli mig karl, och du och jag ska talas vid under officiella former, men inte vill jag stå här och munhuggas med dig här och nu. Hut människa!
Så där ja, nu slokande han och hans muntasch iväg!

Jag måste ta mig en stunds meditation nere vid havet innan vi startar upp.

- Hej på dig Maud! Är du ledsen ännu?

Förra året hände detta. vad blir en stort scoop iår?
- Hej Tomas, hur har du det i USA? Va säger du? Ska du börja träna fotboll igen? Proffs?
Nej Tomas, jag måste nog vara ärlig och säga att där har du nog åldern emot dig!!

Ja, ja ni hör ju själva, massor aav människor som  sliter och drar i mig!!!

Hug HS

4 kommentarer:

  1. Själva hinner vi inte ner till Almedalsveckan.Men bör dock dyka upp till helgen som kommer. Kan bara hoppas att allt är som det skall på vår Gård på Norra Gotland .Kanske lite trångt då alla våra gäster kommer. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Och så har vi ju Fårhuset att ta till,Vi får väl träffas i Visby för lite sjöslag,som vanligt.Det är ju ändå Stockholmsveckan då vi anländer. Ha det så gott kära Kusin hälsar kusin Appoline på Ekhov

    SvaraRadera
  2. Sååååå trevligt Appoline att höra från dig!
    Det var väl vid Hädangångna Hermines minnesstund vi sågs senast?

    Hoppas vi ses och Tomas sa igår, Bodström alltså att han saknade dig här iår.Men han skulle visst stanna hela månaden ut så vi kan väl försöka få till något.
    Du får hälsa alla Ekhovarna från petit moi!

    SvaraRadera
  3. Där behövs ingen styling, vad gäller hela din apparation inför aftonens evenemang på Televisionen. Anonymt och bra, samtidigt som du betonat din konstnärliga ådra, medelst den ceriserosa sjaletten. Man kan inte heller avläsa vilken partitillhörighet du har. Spännande helt enkelt. Den bild du nu skickat, antar jag kommer att användas till vinjetterna.

    Då detta förs på pränt, är det icke mindre än hela 1046 personer som nu kan skåda din väna uppenbarelse. En angenäm känsla, kan jag tänka.

    Så härligt sommarluftig de Gotländska öborna ser till att muren är. Jag kan nästan känna av de svala lilla vinddraget från den plats där du så fenomenalt behagligt placerat din hand. Just ordet mur, ger mig en slags känsla av murbruk och sten. Men så här till sommaren dras troligen en del av dessa stenar ut ur muren. Smart och tilltalande för de turister som ärnar sig dit. Och jag som varit på Översten med inte så lite ovett, då han försökt sig på att, visserligen sparka på våra murar, men nu insett att det går absolut för sig. Då enkom på sommaren givetvis. Han kommer att få det genuint arbetssamt då hösten faller på, och samtliga stenar skall på rätt plats igen. Jag tror att de är nummermärkta innan de tas bort. Ja, du hör vilka enorma I-lansproblem jag för stunden har. Men NÅGON skall ju ha dessa också. Tydligen är det min tur att ha dem just i dag.

    Glömde jag att säga att rosorna går alldeles utmärkt i hop med sjaletten? Mittåt i sådana fall.
    Hugkramar från
    Ubinarall (allspråket)

    SvaraRadera
  4. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! Nathalie Beser

    SvaraRadera