Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 30 juli 2011

Madame Butterfly


Vet ni vänner att jag njuter av min ensamhet här på Hornberga ikväll.Jag behöver den, och har gett lilla Elsa ledigt, satt mig i rosa salongen, stängt av telefonerna, och lyssnar nu på Puccinis Madame Butterfly med Maria Callas, och njuter mitt liv. Godkväll från HS och Callas och Nilsson som snusarså sött bredvid mig i fåtöljen.

3 kommentarer:

  1. Ett sådant kolossalt vackert horndjur du införskaffat! Och SÅ elegant tjusigt den gör sig bland allt de så fint komponerade rosamöblemanget. En ren fröjd är det att få hälsa på dig då du relaxar. Synd bara att inte Maria och Nilsson ville vara med på bild. Men å andra sidan, skulle denna komposition blivit nästan outhärdligt vacker.

    Som du ju redan är informerad om, håller vi här på Rubinsteinska, att restaurera upp en del av salongerna. Silvan har ju som bekant redan påbörjat detta arbete. Men nu till själva kärnfrågan. SKULLE du kunna tänka dig att sköta den arkitektoniska biten. Ja, då främst inredning, samt val av väggbeklädnad. Detta hastar nu icke. Jag tänkte mig att detta skulle ske framåt vinterkanten, då man i alla fall icke så ofta vistas utomhus, då den så bistra kylan har en tendens att allt för hårt nypas i kinderna.

    Nu MÅSTA jag obönhörligen skänka dig ett oändligt stort och rungande tack för Madame Buuterfly. Samtidigt var det ju högintressant att få se henne bära de skor som du numer använder då rösten behöver förstärkas i publika sammanhang.
    Nu viskar jag ett tyst god natt, då kissebarnen radan sussar.
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Självfallet hjälper jag er med inredningsavsnittet, bara jag vet i god tid , för mitt höstschema börjar teckans på rejält redan. Visst, så roligt att du uppmärksammade Callas skor, som numera jag använder, om än med bomull i tårna, Och hennes röst klingar så ljuveligt så jag njöt ända inuti nenen.
    Varma hälsningar HS

    SvaraRadera
  3. Raraste Honorine!
    SÅÅÅÅ jag uppskattar din tjänstvillighet angående inredningarna. Lovar att höra av mig i MYCKET god tid.
    Så det måste läggas bomull vid tåssingarna. Var det så att Callas så att säga, stod på STOR fot a la 43:or?
    Glatt uppskattningsjubel
    Rubina

    SvaraRadera