Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

tisdag 26 juli 2011

Packa Grevinnans kappsäck...

Två datorer och två välfyllda pärmar med eget material, det borde väl räcka att packa ner? Med då ringer Lars igen och säger att du ska ha med det och det och det, jag tycker han verkar helmanisk karln!
Han bestämmer inte över mig, det ska han veta! Så inget mer än det redan framplockade.
Nu måste jag berätta om vårt senaste djurinnehav på gården. Har ni sett så söta de är? Vi fann dem idag nere vid stallet. Toivo påstår att att han aldrig sett de m tidigare, men jag har mina misstankar!!!!! Nu är de här iallafall, och får naturligtvis stanna.
Jag föreslog att vi döper dem till Callas och Nilsson, Toivo skulle tänka över det och ge mig svar i helgen sa han. Som om han skulle få bestämma det? Men jag kan ju alltid låtsas. De två heter numera Callas och Nilsson och ingår i Hornberga Säteris djurbesättning!

Jag ska nu ta mig en kopp te och ringa iklockan och höra om det finns någon "pärkaka" kvar efter herrarnas "gofika" i eftermiddags?

Nej nu jäklar ringer mobilen igen. Och det är han den där dansken Lars, jag svarar inte!!!!!!!!!!! Vi får höras av imorgon alla vänner, ha en god kväll önskar HS

1 kommentar:

  1. Stå på dig!!!! Denne Dansk skall väl för Höge Farao icke komma och tro att han har rättigheten att tala om för DIG vad som skall medtagas. Triskas han, kan du hänvisa honom till mig, då jag idag befinner mig på krigsstigen. Här har ärmarna redan kavalts upp för att vara berädd på en rejäl Dansk skalle!! Jag hade redan min onda aningar om att han besatte den otvingligt stora lusten att då andan faller på, knäppa med de Danska fingrarna, och då gärna till ett "fruntimmer" Här skriker vi endast ett stort och rungande NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ, min gode man. Där högg du trots allt i den berömda stenen.

    Nog var det välan på det viset att de båda gentlemännen sparat en stadig bit av pärkakan till en av dessas husfru? Och i sådana fall finns ingen som helst anledning till att betvivla att den helt enkelt var utsökt. Just go"fika" är nu något som Översten är omåttlig förtjust i. Särskilt då om sagda "fika" är starkt och osötat.

    Tukta nu von T med en enda genomborrande blick, så kommer du att göra succè!!
    Tjingeling på dig Grevinnan
    R v O

    SvaraRadera