Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

onsdag 27 juli 2011

Undervisningen avklarad för dagen...

HS här, helt slut. Ni undrar om han kom?Nej, självfallet inte. Är man grandios så är man.... Så det blev lilla moi som fick sköta all undervisning själv. inalles 256personer lyssnade och antecknade i vild förtvivlan.

Jag har talt om Manbergs filmer, hans tankar kring val av inspelningsplatser, hans tankar omkring döden, kärleken och ångesten som var en del av hans arvedel kan man väl säga. jag visade en snutt ur Nattvardsgästerna och innan dess så talade Kosken Lennatrsen, ja Domprosten ni vet, vi är ju vänner sedan gammalt. Eller det är ju hans fru jag känner bättre , men hon är en riktig ragata, oss emellan!


Ja, jag gick ut en promenad för att rensa mitt huvud, och köpte mig en äkta Trollhätteglass, om nu det skulle var något särskilt...De har väl inte så mycket annat att skryta med kanske??? Vad vet jag?

Jag funderar på hur jag ska lägga upp morgondagen? Ska jag berätta om John Trubys 22steg där den förtsta är gohst (ande)och den sista är ny jämvikt. Utan dessa 22 steg kan du inte skriva ett filmmanus, men de borde de här människorna redan veta hoppas jag.

Nej, jag drar lite Platon och lite Sofokles tror jag.

Vem stod för kao och vem av dem stod för stagnation? Så får det bli!
Nu ringer mobilen igen!!!!!

Gissa, vem det var? Roger Moore som undrade när kräftskivan äger rum? ja, han är sig lik, är det fest så nog vill han komma, med frun förstås.... Jag sa att jag satt lite thight just nu , men återkommer om datum, och med det lät han sig nöjas.

1 kommentar:

  1. ATT du hade vänligheten att rädda von T:s nuna?? Synnerligen generöst. Att kunna trollbinda dessa 256 personer till den milda grad, KAN enkom en sådan person som du göra. Personligen anser jag att du skall hålla inne med så mycket information som bara är möjligt under dessa dagar. ALLT skall nu icke bara stoppas i åhöranas halsar. Och för övrigt. VAD skulle i sådana fall all denna information göra för nytta, då det i alla fall icke kommer in en djävul innanför SF:s trösklar, såvida de icke besitter ett redan känt namn. Ett sådant de av födsel och ohejdad vana fått, de fötts in i detta skrå.

    Jaha du, så du har haft den ovana äran att få lapa på en ortsäkta Trollhätteglass. Bara det kan vara resan värd. Eller???

    Lite glädje har det ändå tydligen kommit i denna annars så solkiga sorgebägare. Tänker givietvis då på farbror Moore, MED hustru. Då jag själv bjudut mig och den så ofattbart rara lilla Svala, på ditt kräftkalas, kommer ävenledes JAG Rubina von Oben, att få råka denne nästan overklige man. Jag måste då instruera sagda lilla Svala om, att hon hjälper mig att passa min tunga, så att jag icke övertänkt ropar. Mr Bond, I wonder if.... Gud sig förbjude en sådan oförlåtlig fadäs.
    Knyppeldynstrasslande hälsningar
    Ruby

    SvaraRadera