Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 24 juli 2011

Idag behöver vi pigga upp oss sa lilla Elsa, och svängde ihop en brunch med allehanda godbitar. Julius Jr. som är hemma över helgen blev jublande glad, och nu sitter vi alla här i köket och inmundigar Elsas kokonst, och hennes baktalang.
Det är så fräscht!
Men kära Elsa, du är oersättlig!  Mums! Tack lilla Elsa!

1 kommentar:

  1. Men Herre min Je, så denna kvinna kan arbeta. Där ligger minsann själva bina i lä. Har hon "svängt" ihop detta, eller tog det henne ett par timmar?
    Visserligen har du Julius där, men KAN ni två verkligen få i er allt detta till brunch? Jag antar att den lilla Elsa hade för avsikt att göra denna mängd, för att SÄPOJulle skall kunna ta med sig något litet till arbetet. Men det förstås. Det ser väl icke allt för fagert ut om han sitter med hela munnen full av stössel då han skall se till att någon gäst från vilket land det vara månne, skall helskinnad ta sig till personens hotellrum. Ja, du får ursäkta, men det var bara en liten fundering jag har.

    Fint att ni kan avsluta den så väl övertänkta kostsammansättningen, med en hejdundrandes vitaminchock. Jag har nu visat Camina hur ett brunchbord också kan se ut. Hon gnodde inte direkt hennes händer i ren iver. (Jag tror att hon fortfarande går omkring och inbillar sig att hon kan skriva). Men si, så roligt skall det varas här i mitt regemente.

    Pyssla nu om dig, och ta dig gärna ett "stramande" bad efter denna måltiden
    rekommenderar dig
    Ruby

    SvaraRadera