Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

torsdag 28 juli 2011

Nej tack du min käre son sa jag...

Godmorgon! Ingen resa till London för mig iallafall, så mycket kan sägas i denna tidiga morgon. Julis Jr. visade mig denna bild på den tilltänkta ev. köpet av Botero. Jag hoppade till av fasa.
- Det mena du inte min son att jag ska ha sånt "crap" på mina väggar hemma på Hornberga?
- Men kära mamsen, du minns väl då vi såg utställningen på Moderna, och du blev så förtjust i hans verk?
. Jodå, det minns jag visst, men det är några år sedan. Det var Knas Kvitte som chefade där då, och bjöd in oss på en specialvisning.
Men du menar inte att jag skulle chikanera hela Säteriet med denna stora BAK?
- En investering mymmy, en god investering!
- Ja, du får göra som du vill, men av mig får du inte ett öre. Sa jag och bestämde mig för att nu far jag raka vägen hem.
. Men mamsen! Varför låter du dig alltid dras med av Carl-Jans galna affärer, men mig stöttar du aldrig!
-  Jag  behandlar er lika mina båda söner, medan C-J:s buisness genererar pengar, så kommer du med helt absurda investeringstips, ja förlåt mig, men det står jag för. Ett kvinno.......ja ett bart ...jag kan inte utttala det ens, men det kommer inte upp på mina väggar så sant jag heter Honorine Stiernspetz.
Julius Jr. skulle nu ensam flyga och se detta mästerverk med egna ögon talade han om med is i rösten..Oh dessa barn, när blir barnen vuxna undrar en trött mor och grevinna

2 kommentarer:

  1. Kära Honorine! Härmed har jag ett tillkännaivande att göra. Det är nämligen på det viset att den så dyrbare Julius JR ringde mig i morse, för att med hjälp av mig, försöka tala dig till rätta angående investreingen i en Botero. Han och jag har vid ett antal tidigare tillfällen talat om just sagde man. Han VET att jag är VÄLDIGT förtjust i hans så oskyldiga nakenakter. De är till och med söta, på grund av just deras mullighet. Här kan ögat icke uppfatta ens ett uns av dålig pornografi. Så i och med detta samtal ber jag nu snällt å hans vägnar, att du kanske kunde tänka dig att refektera en stund till innan du lägger in ett tvärt veto.

    Då Carl-Jan är ett sådant finansgeni, kan han säkerligen avyttra en Botero till ett hutlöst pris, då Julle tröttnat på den icke undernärda damen. Så, vad sägs om detta?

    Att vara en totalt uttröttad Grevinna som idogt väntar på att barnen någonsin skall bli vuxna, har även jag tyvärr samma erfarenhet av. Det verkar nu vara en mors lott.

    Försök nu att se mellan fingrarna om nu du tillåter Julle att göra denna "tavla", hälsar dig Rubina, som har händerna fulla av Camina som framhärdar att "trilskas".

    SvaraRadera
  2. PS
    Hade ingen aning om att du är närmare bekant med Knas Kvitte av alla personer. Han kan säkerligen räknas in i begreppet "lycka".
    DS
    Rubina v Oben

    SvaraRadera