Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

fredag 15 juli 2011

Packa för nya mål imorgon

Petit moi och mina älskade söner har packat inför morgondagens resa!
Julius Jr. ska resa for pleasure, medan jag och C-J åker for buisness.

Först hade vi tänkt ordna en fest här hemma imorgonkväll, men så kom C-J på att han hade en affär på gång, som är ganska viktig för hans fortsatta komanjonskap med .....?????
Julius Jr. som har semester hela månaden ut spelar det ingen roll, så han ville gärna följa med.
Och jag själv är den mest lättövertalade kvinnan och tillika Grevinnan som finns!

Toivo såg också befriad ut, då han upplystes om de ändrade planerna. han har saftat och syltat så mycket under hela veckan, och behövde sin lediga helg för att åka hem till Bandhagen och se till sin alkoholiserade syster. Ja, så är det, var och en har sitt....Själv har jag också så mycket att tänka på inför detta, så det känns inte särskilt lätt för mig heller.......

Vi hörs imorgonbitti!
Bon nuit! HS

3 kommentarer:

  1. Av detta postogram du sänder, drar jag omedelbart den slutsatsen att det bär i väg mot det lite mer Franska landet! KAN det vara så? Skall det sonderas där. Bana ny marker för eventuell import av något nyttigt att inmundiga? Eller handlar det helt enkelt om flärd? Kanske rentav Julle behöver en ny SÄPO"pyjamas"? Eller ett par ännu mer annonyma solglajor? Sådant behövs ju nu då höst- och vintermånaderna snart sätter in, och en ny vända på arbetsplatsen skall beträdas.

    Dessa fullastade resgods ser hemskt tunga ut. Klarar Toivo ensam av att bära dessa ned till Limousinen, eller hjälper den så gentlemannamässiga Julius till genom att bära sitt eget handbagage? DET har ju visserligen icke hag med att göra, men det kan ändå vara bra att veta hur pass mycket du kan vrida ur din personal. Då kan ju också jag på det sättet dra nytta av det. Jag menar att jag kan fordra mer än jag tror är möjligt.

    Så Toivo skall ta sig hem till Bandhagen, vad nu DET är för något. Är det en anstalt för de lite mer alkoholiserade peronerna? Måtte han då icke låta någon frestande flaska sticka fram ur innerfickan på hans något blankslitna kavaj. Jag måste då få säga, att jag skulle gå omkring med en STÄNDIG oro, om jag visste att en dräng hade en så pass nåära släkting som inhalerar starka drycker i överflöd. Man vet ju aldrig vad en sådan människa kan....

    Hur som helst med detta. Översten är mer än lycklig över att fått den stora äran att bli bekant med Toivo. Han höjs till skyarna i tid och otid. I förtroende sagt, har Toivo skickat ut en liten trevare till Översten om att han SÅ väldigt gärna vill ha en likadan badDRÄKT som han. Så nu vet ju icke jag om du får tid med att syssla med något så trivialt. Om ej tid finnes, kan jag åtaga mig detta, då jag för tillfället kommer att stanna här på mina ägor, medan skörden skall bärgas.

    Far och flyg, kan man ICKE säga, men nu är det ju trots allt på det viset att du faktiskt gör det, så fortsätt så länge det behövs för att nå målet, så att säga
    tillägger
    Rubina (som snart har Camina här igen)

    SvaraRadera
  2. Skulle vara så tacksam om det fanns möjligthet till att beställa tre st. baddräkter till den manliga delen i min familj??? Gärna röd och vitrandiga för att pigga upp, i storlekarna S M samt XL.
    Du kan väl tänka på saken?

    SvaraRadera
  3. Men GIVETVIS kära Honorine, vill jag se till att även ungherrarna får en möjlighet att få chansen att klä sig likt en polkagris.
    Stickorna smattrar praktiskt taget redan. Leverans kan inväntas om drygt en vecka
    hälsar en ivrigt nystande
    Rubina

    SvaraRadera