Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 10 juli 2011

Vild och vacker......

Ja, nu tar jag nog kanske i lite , men vild iallafall. Det här är otroligt roligt! Jag har haft en riktig dust med en Jimmie idag, det var den sista av dem alla som jag talte med denna sommar i Almedalen! Det har gått i en hastighet så jag är helt yrslig.
Vilken tur jag hade då Jimmie var lika sliten han ,så efter debatten plockade han fram hela arsenalen av Piggelipiggpulver (hans namn på detta) så nu har jag gjort mig en dekokt och börjar bli märkbart piggare igen!

Har försökt få ner Toivo hit för att ta hand om det hela, men han den lille "kraken" går ju omkring i vinbärsbuskarna idag, och hade fått ihop ca 20liter Röda vinbär, som han genast skulle göra gelé på.
Ni förstår väl själva kära friends att jag är en lyckligt lottad kvinna?

C- J har jag inte sett röken av, tänk att då det är semestertider så raggas det på allt och alla tror jag(ja precis som hans far var) men å andra sidan behöver han koppla av finansvärlden för en stund säger mamsen förlåtande.
Ikväll skall jag på middag!
Till vem undrar ni?
Säger jag inte svarar jag, men jag ska visa hur han bor...., om ni delar upp Gotland i tre delar så ligger hans lilla pörte norrut , så mycket kan jag säga!
Han ska själv stå för middagen har han sagt, bara det inte blir lambskalle med kams för där går gränsen för mina kulinariska smaklökar.
Det blir spännande iallafall, jag ska lägga mig i ett lavendeldoftande bad och lägga en liten mask, för denna kväll kan sluta hur som helst. är jag rädd!!!!!

Om ni undrar vad greve Ollonberg håller hus, så kan jag säga så här. Säpo har tagit hand om detta, och han befinner sig inte längre på ön!!!
Och Julius Jr, min pojke som haft hand om hela arrangemanget härnere på livvaktssidan är helt slut och har flugit till Milano för ett par dagars relaxing och en och annan runda på golfbanan. Han har varit enastående har jag förstått. Nog om oss  enkla småStiernspetzar! Godkväll mina vänner! Kram från HS

3 kommentarer:

  1. Så kollorysansvärt intresserad jag blev av den lilla dekokten. Jag bad genast den lilla så svala Svalan att tillreda den. Först var jag en aning betänksam, måste medges. Men då Svala påpekade att det dessutom ingick Chi san, kom saken genast i en annan dager. Nu har jag således dragit i mig en rejäl dos, vilket fick till följd att det fullkomligt spritter i hela kroppen. Detta var nu icke så genomtänkt, då klockan nu är 24:00. Sömnen kan jag därmed lägga till handlingarna. Tänk att Jimmie är så till en milda grad finurlig. Livet är trots allt fyllt av överraskningar.

    Härligt att SÄPOJulle fick ordning på allt detta elände som detta Ollonberg ställt till med. Nu får vi allt se om han blir frihetsberövad för ett tag. Något litet andrum måste han då rimligen ge dig. Nu förstår ju jag så innerligt väl, att från SÄPOhållet får man inget höra, men om du lägger huvudet på sned och med din allra mest sockersliskiga röst ber den väne sonen om en aldrig så liten hint, tror jag nog att han säger en del till dig. Du kan ju uppmana honom att använda sig av rövarspråket. På så vis har han ju icke talat klartext. Som belöning kan du ju alltid bjuda honom på en extra vecka i Milano. Där finns ju som bekant så väldigt mycket att insupa, samtidigt som han svingar hans golfklubba på de dyraste golfbanorna.

    Himmel och pannkaka så infernaliskt nyfiken jag blir på vart det skall bära hän, då den utsökta middagen skall avnjutas. Jag har givetvis lusläst alla kartor som kunnat uppbringas här på godset, men trots detta står jag mig helt slätt. V E M kan det vara???????
    Översten som besitter ett lokalsinne som icke är av denna värld, gick också bet. Till tröst talade han om för mig, att det finns en krog någonstans i grannbyn, som kallar sig Bysis, (av alla namn). Han har bevistat den, och kan därmed rekommendera den varmt. Han sade helt enkelt.
    - Bästa Grevinnan Rubina. Varför inte ta en liten tur dit. Hör efter om inte Gundela och Britten vill följa med.
    Det nappade jag så klart på. Så vi får väl se om inte dessa så trevliga kvinnor kan tänka sig att göra den lilla utflykten, för att bedriva ett par timmar eller två på sagda ställe. Så nu går jag omkring och inbillar mig att så skall ske. Den så utsökta dekokten hjälper till att hålla ångan uppe då jag tänker på det lilla evenemanget. Jag vet ej om du haft äran att träffa dessa båda damer. Om icke, kommer jag att redogöra för vart ord som sagts vid det eventuella mötet. Jag är nämligen helt förvissad om att du skulle stortrivas i Gundelas sällskap.

    Tyvärr måste jag återgå till detta Ollonberg. Han lämnar mig ingen ro. Därför ber jag dig om att vara lite på alerten vad gäller att kolla flytrafiken över Gotland. Kanske då främst helikoptrarna, nu då SÄPO tagit hand om honom. DDet KAN ju bli någon sorts represalier på grund av det.

    Nu skall jag fortsätta att sprattla omkring här i mina numer tomma salonger, då dekokten fortfarande är aktiv i min så otroligt magra kropp. Hade jag åtminstonde en LITEN gnutt fett på den, skulle jag troligen inte blivit så till den mida grad pigg. Samtidigt som jag strosar omkring, kan jag hela tiden ha uppsikt över mitt ansikte, för att se om någon sorts skönhet plötsligen hamnar i just mitt ansikte.

    Hoppas nu innerligt att du slipper att det läggs upp en lambskalle på ditt fat
    önskar dig
    Rupubipinapa

    SvaraRadera
  2. Jimmies dekokt tycker jag vi kan hjälpas åt att sprida till alla slitna sommarfestande semesterfirande svenskar, eller hur?

    SvaraRadera
  3. Absolut!! Tror du att han tagit patent på den dekokten?
    Undrar
    Rubina

    SvaraRadera