Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

lördag 9 juli 2011

Nu är det livat på Lindgården

Här sitter vi på Lindgården och firar! Ja, de är ....nej ingen vill vara med på bild, och det har jag full förståelse för. Men jag kan säga att stämningen är på topp. Överkrimnalkommisarien har precis anlänt, ja han numera pensionist, men en av öns mest legendariska polischefer. jag kan se Alexander B som står och diskuterar med min lille C-J. Hn ser mycket upprörd ut, hoppas nu att det inte blir bråk av något slag, i förtroende kan jag säga att Carl-Jan har lite dåligt ölsinne, ja det har han fått efter sin far, den gamle Detlef Steirnspetz i salig åminnelse.
Nej, nu vill jag en lten snitt och ett glas skumpa, för sedan ska jag intervjuas för Frimurarnas egen tidning, tror jag det var eller var det DBV?  Jaa ja skit samma säger jag, jag kan tala med dem båda i såfall, nu är det livat nu är det glatt, vi hörs senare i sommarnatten. HS

3 kommentarer:

  1. Grattis till 1000 läsare på tre veckor! Bra jobbat Grevinnan!

    SvaraRadera
  2. Så underbart att se de vackra bilderna från gränden vi gått så många gånger. Ja gått och gått mest ragglat fram då vi kommit från våra underbara fester.Och den underbara Lingården så många minnen därifrån med Grevar och Baroner.
    Snart är vi där.
    Många Hälsningar Appoline

    SvaraRadera
  3. V A R N I N G !!!
    Håll nu ett vakande öga på Carl-Jan och denne Alexander. Kärlek börjar ju som bekant med kast. Det är bara på plats att pojken har "dåligt" ölsinne, (som han GIVETVIS fått från söta far). Det kan nog behövas om denne Alexander bearbetar honom på ett vanvördigt sätt. Och i detta "vanvördiga" ingår exakt VAD som helst. En liten amorös vandring på en av livets stigar, KAN bli en aning påfrestande, om man inte ens kommer i närheten av den allvetande sfären.

    Jag har ju naturligtvis suttit som klistrad framför Televisionen. ALLT du sagt instämmer jag i. Bara så att du vet det. Jag är för övrigt helt förvissad om att de som hör till VÅRA kretsar, gör det samma.

    Går det bra med det Gotändska språket? Sitter det fortfarande som gjutet i själva ryggmärgen? Men antagligen går det bra att använda fastlandsspråket då det gäller att beordra fram snittar och Champagne.

    Jag kommer att snarast möjligt ta mig till Tyrolen, då känner att en stor och väldigt stark Joddlingslust icke längre går att betvinga. Då den faller på, och det gör den nu allt som oftast, är det bara att ta mitt pick och pack, för att snabbt ta mig till detta så lämpliga ställe.
    Joddeladihooooooooooo
    Rubina v Oben

    SvaraRadera