Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 24 juli 2011

En lugn söndag på landet

Godförmiddag vänner runt om! En tung dag igår, och en sen morgon här på säteriet. Nu har lilla Elsa bäddat och vädrat så själv ger jag mig ut på en långpromenad på ägorna, det blir en ljuvlig dag idag! see you soon! Hug HS

2 kommentarer:

  1. Här tar vi det också lungt i dag. Det känns verkligen som det vore en synd att sprudla runt, då vi vet att grannarna inte har det bra. En naturlig sympati. Vi har ju trots allt en gång varit en Union.

    Jag ser att lilla Elsa har lärt sig hur man verkligen går till väga då man bäddar en säng. Kan det ha varit Översten som varit framme och undervisat henne hur den slutligen skall se ut? I det militära är det ju en oskriven lag på att då sängen är klar, skall man kunna studsa en enkrona på överkastet. Med andra ord. Helt enkelt PRIMA. Men sena kommer det alltför sorgliga menet. Från min vinkel sett, står ICKE tofflornas tår exakt jämsides med varandra. Så nedrans synd!! Att det ALLTID skall behöva falleras något.

    Lilla Svala har posserat här framför mig med jämna mellanrum mest hela dagen. För tillfället är det en storblommig historia hon försöker att ta sig fram i på ett anständigt sätt. DÄR behövs mycket träning, kan jag se med blotta ögat. Men om ett par månader kommer hon att föra sig minst lika vackert som jag. DET skall jag minsann bli kvinna för.

    Hoppas nu att den stärkande promenaden ger dig massor av friskt syre till dina lungor, så att du om som behövs, kan höja rösten till den som förtjänat det. (Kanske den lilla Elsa behöver få höra om det där med tofflorna)?

    Forstätt nu din dag i lungt mak
    hälsar dig den så ödmjuka
    Rubina von Oben

    SvaraRadera
  2. Har underrättat Lilla Elsa ang. tofflorna, och hon har tagit det till sig.

    SvaraRadera