Inför intervjun med Lars

Inför intervjun med Lars

söndag 10 juli 2011

Nu är vi framme vid Desserten....och tennsoldaterna grupperar sig i sanden..

Tänk er solnedgång på norra Gotland, vid havet, vi sitter som i en lagun tillhörande, jaja Överkriminalkommiasarien. Det anade ni nog?

Först en rundvandring inomhus och sedan såg vi en liten del av ägorna.

I matsalen var dukat för två och in kom ett fat med havets läckerheter, som sköljdes ner med Pol Roger.

Vi har diskuterat andra världskriget och landstigningen i Normandie, och så fick jag till slut ut honom med desserten ner till havet.
Det skulle kunna vara otroligt romantiskt, om det inte vore för att Överkriminalkommisarien nu är inne i hur landstigningen gick till. Han har med sig en kasse med tennsoldater som han ställer i olika positioner i sanden, och så berättar han en stund, och så nya omgrupperingar av tennsoldaterna.....

Nu äter jag upp desserten, och slutar inte karln att babbla krig, så ringer jag en taxi strax! Ja vi får se hur detta går? 
Men hallonen var solmogna och vaniljglassen har han själv tillverkat, så mumsi, från en aningen irriterad HS

3 kommentarer:

  1. Tänk att jag inte kunde räkna ut DET??? Att det var hos själva Överkriminalkommisarien du var inviterad. Den enda förklaring jag kan komma med, är min hjärna är så otroligt ren, vit och framför allt orörd,vad gäller amore. Visst är det trevligt att möta människor som inte allt för mycket påminner om en själv, men jag undrar dock om ändå inte olikheterna är en gnutta FÖR stora. Visst är det romantiskt att stilla avnjuta varandra i sällskap av krig och allt som därtill hör, men ibland kanske man vill tala om något annnat. I det här fallet blev det visserligen lite åt det hållet, då han ville uppvakta dig genom att i stället tala om strategi och taktik. Visst är det högintressant att så noga få ta del av hur alla divisionerna var uppställda. Vilka vapenrockar de bar etc. Men passar det egentligen ihop med färska solvarma bär, tillsammans med hemgjord glass? Men å andra sidan, kan man ju se att karl´n är späckad med romantik, då ha bemödat sig om just glassen. Jag ser att du blev serverad ur havets läckerheter. Jag trodde han mer tänkt sig helt enkelt ärtsoppa serverad ur snuskburk. Det sistnämnda passar ju särdeles bra att avnjuta i samband med strategilektionerna.

    Då jag kan skönja ett stänk av irritation från din sida, kan det ju tänkas att en del av dessa tennsoldater helt enkelt bara "försvann" i sanddynerna. Om så är fallet, får du nog räkna med att det blir till att ta sig ned till stranden tidigt i arla morgon väkte, för att medelst en kraftig detektor scanna av HELA stranden, för att på så vis samla hela hären igen och göra den stridsduglig . Ville bara att du skall vara beredd på en eventuell arbetsuppgift.

    För att riktigt visa din uppskattning över ALL denna kunskap du nu så generöst blivit fullkomligt blivit överöst med, kan du ju föreslå en liten kurs du kan hålla vid nästa date. Varför inte sätta in honom ordentligt i knuträkning i mattor, för att därmed lära sig att skilja äkta från oäkta dylika. Sådant kan man ju ävenledes utföra på stranden, eftersom den nu tycks vara den mest romantiska delen av ön.

    Lycka nu till med den så stora varma kärleken
    Många kramar
    Rubie

    SvaraRadera
  2. Ja, visst vore det intressant att diskutera klädseln på dessa små krigare, och så.....om man nu var intresserad!!!!!!!

    Den gamle gubben tråkade ut mig, sorry, trots hemgjord glass och allt.. Jag tog en taxi och kom lyckligt hem till Lybska gränd som en anständig dam...

    SvaraRadera
  3. Skönt att du är nere på jorden igen. Puuuuuh.
    Hug
    Rubie

    SvaraRadera